‘Ajax-speler bevindt zich in ontzettend treurige situatie’

Een aantal voetballers van Ajax lijken een beetje van de radar te zijn verdwenen. Één zo iemand is Joel Veltman. Maar ook Daley Sinkgraven is naar de achtergrond gedwongen. Dit weet de NOS te melden.

De omroep schrijft op zondagmorgen: “Bij Ajax werd Sinkgraven op het middenveld nooit een vaste waarde, maar hij bleek wel de oplossing voor de zorgen die toenmalig trainer Peter Bosz had op de linksbackpositie. De oplossing was echter van tijdelijke aard, want het succesvolle Europa League-avontuur maakte Sinkgraven slechts ten dele mee. Hij viel geblesseerd uit in de kwartfinales tegen Schalke 04. Het bleek het begin van een tot op heden eindeloze periode van herstellen en weer terugvallen. Sinds die zwarte lentedag in 2017 speelde Sinkgraven maar 136 eredivisieminuten, verdeeld over vier duels.”

Men gaat verder: “In de tussentijd vond Ajax in de komst van Nicolás Tagliafico een definitief antwoord op de vacante positie van linksback. En met Daley Blind is er iemand die uitkomst biedt voor de keren dat de Argentijn niet inzetbaar is. Uiteraard behoort een terugkeer naar zijn oude vak van middenvelder tot de mogelijkheden voor Sinkgraven, maar ook daar is de concurrentie bepaald niet mals. Het maakt het perspectief in de toch al niet rooskleurige tijden er niet beter op voor Sinkgraven, wiens contract tot medio 2020 loopt.”

 

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer