‘Grote zomertransfer komt dichterbij voor Hakim Ziyech’

Aan het einde van het seizoen lijkt er een mooie optie te zijn voor Hakim Ziyech. Een overgang naar Olympique Lyon lijkt dan een mogelijkheid te zijn.

Olympique Lyon werd afgelopen zomer al gelinkt aan Ziyech, maar pakte destijds niet door. De reden: Nabil Fekir bleef aan de Franse topclub verbonden. L’Equipe meldt echter dat de spelmaker van Lyon zijn in 2020 aflopende contract niet gaat verlengen en dus in de zomer verkocht dient te worden om nog geld op te leveren. Over geld gesproken? Wil je profiteren van de mooiste acties. Via codes krijg je een mooi overzicht van wat er op het moment allemaal wordt aangeboden.

Clubs als Chelsea en Liverpool zouden de Fransman graag willen aantrekken, waardoor een transfer in de zomer zeer concreet lijkt. In dat geval zou het zomaar kunnen dat de club van Memphis Depay het vizier richt op de sterspeler van Ajax, die op dezelfde posities uit de voeten kan. In de zomer stond zijn naam immers al hoog op het lijstje.

Ziyech moet naar verluidt 30 tot 40 miljoen euro opbrengen.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer