‘Ajax start morgen met verrassende basiself tegen Benfica’

Morgen speelt Ajax in de Champions League een uitwedstrijd tegen Benfica. De verwachting is dat trainer Erik ten Hag iets gaat schuiven met zijn opstelling.

Kasper Dolberg viel ziek uit in de Eredivisie-wedstrijd van de Amsterdammers tegen Willem II en reist wel mee naar het Estádio da Luz, maar begint hoogstwaarschijnlijk op de bank. Klaas-Jan Huntelaar zal hem niet vervangen in de punt van de aanval, maar die eer is weggelegd voor Dusan Tadic. Hij wordt geassisteerd door Hakim Ziyech aan de ene kant en David Neres aan de andere, waardoor er ook een plekje vrijkomt voor Donny van de Beek op het middenveld.

Zijn verdediging houdt Ten Hag vermoedelijk wel intact, waardoor Maximilian Wöber dus op de bank begint. Het centrum bestaat vermoedelijk uit Matthijs de Ligt en Daley Blind, en Nicolás Tagliafico en Noussair Mazraoui spelen op de flanken.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer