‘Ajax-speler is er klaar mee en wil per se vertrekken in de winterstop’

Luis Manuel Orejuela is er klaar mee. De Colombiaanse verdediger komt er in de ArenA namelijk niet aan te pas en zet in op een snel vertrek.

De situatie van de Colombiaanse vleugelverdediger is helemaal schrijnend. Hij werd voor meer dan 3 miljoen euro opgepikt door directeur spelerszaken Marc Overmars bij Deportivo Cali, maar heeft sindsdien amper kansen gehad. Noussair Mazraoui is de vaste rechtsback in de Johan Cruijff ArenA en als de Marokkaan onverhoopt niet kan spelen, komt Rasmus Kristensen binnen de lijnen. Orejuela is in de regel in geen velden of wegen te bekennen.

Volgens verschillende media uit Colombia is de verdediger nu wel een beetje klaar met zijn situatie in zijn hoofdstad. Hij zou zijn zaakwaarnemer de opdracht hebben gegeven om een nieuwe club te vinden en hoopt op medewerking van Ajax. Het is niet bekend of het om een verhuurperiode of een definitieve transfer gaat.

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer