Vader en moeder Ajax-sterkhouder: ‘Wij vinden het belachelijk’

Er is momenteel een ware hype bezig over Frenkie de Jong. Volgens sommige media is hij nu zelfs al 80 miljoen euro waard. Maar daar is zijn familie het niet mee eens.

Marjon Schuchhard, de moeder van de Ajacied, werkt in de thuiszorg in Gorinchem en vindt het allemaal maar gek, zo vertelt ze in de Volkskrant. Die 80 miljoen euro, daar kun je namelijk heel veel armoede mee oplossen. “Doe toch normaal, dit zijn van die over-de-topbedragen. Ze bieden maar. Hij moet er rustig over praten met Ali. Over zijn toekomst. Veel praten. Ik geloof ook niet dat Frenkie ervan onder de indruk is. Zo is hij niet.”

Vader John de Jong is het daar roerend mee eens. “De voetbalmarkt zit zo in elkaar, met al die miljoenen, je raakt eraan gewend. Een mens kan dat nooit waarmaken, dit soort belachelijke bedragen.” Frenkie staat thuis niet op een voetstuk, aldus Marjon. “Als hij thuiskomt moet hij naar mij luisteren. Dan is hij mijn zoon, zoals ik er nog een heb. Zo gaat dat hier. Ik heb ook altijd gezegd: het is allemaal leuk en aardig, maar je moet wel je havo afmaken. Je weet nooit hoe het gaat lopen, met dat voetbal. En dat heeft hij dus gedaan.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer