Transferblunder Dusan Tadic leidt tot ongelooflijk veel kritiek

De supporters van Southampton zijn niet blij met de directie van hun club. Dusan Tadic werd namelijk maar voor 11,4 miljoen euro aan Ajax verkocht waar hij nu de pannen van het dak speelt.

Volgens de Engelse media kijkt de directie van de Saints op dit moment op een wel heel erg jaloerse manier naar de Johan Cruijff ArenA. Tadic presteerde niet altijd top voor de huidige nummer zestien van de Premier League, maar bracht wel altijd wat teweeg met zijn acties en onvoorspelbaarheid. Een dergelijke voetballer mist men nu in het St. Mary’s Stadium en dat valt de technische staf aan te rekenen.

Het medium HITC pakt de statistieken van Tadic bij Ajax erbij: tien goals en acht assists, en rept van een enorme transferblunder. Niemand zou gek opkijken als Southampton deze voetbaljaargang nog degradeert naar de Championship en dat zou natuurlijk een hard gelag zijn voor de voormalige werkgever van onder meer Oranje-bondscoach Ronald Koeman en Liverpool-verdediger Virgil van Dijk.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer