‘Drie Ajacieden niet blij met hun situatie in Amsterdam’

Het gaat Ajax momenteel voor de wind. De toekomst ziet er rooskleurig uit en de prestaties zijn goed. Toch is niet iedereen even blij in Amsterdam. Zakaria Labyad, Luis Manuel Orejuela en Rasmus Kristensen kwijnen weg op De Toekomst.

Voetbal International schrijft op woensdag: “Noussair Mazraoui roemde onlangs in VI het lef van Ten Hag hem de kans te geven boven de miljoenenaankopen Rasmus Kristensen en Luis Manuel Orejuela. De Deen en de Colombiaan zullen daar ongetwijfeld anders naar kijken…”

Het blad gaat verder: “Net zoals Zakaria Labyad, in München zelfs niet eens meer goed genoeg voor een plek op de bank, flink baalt van zijn huidige situatie. Als veelbelovende aankoop nam Ajax hem afgelopen zomer over van FC Utrecht. Labyad kwam via een opvallende omweg terug bij een topclub en was vastberaden zich te laten zien. Na ruim drie maanden moet hij elke week geduldig wachten op zijn kans.” In de KNVB-beker tegen Te Werve speelde de technisch begaafde Marokkaan wel en kwam hij twee keer tot scoren. Na afloop zei hij: “Het was lang geleden dat ik een hele wedstrijd speelde, dus dit was natuurlijk heel fijn. Ik ben een voetballer en geniet als ik op het veld sta. Ik probeer op de trainingen te laten zien dat ik wil spelen.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer