‘Luxe-positie dient zich in januari aan voor Erik ten Hag’

Het gaat Ajax momenteel voor de wind. En in januari lijkt dit alleen maar beter te worden. Het ziet er dan namelijk naar uit dat Joel Veltman gaat terugkeren in de gelederen van de Amsterdammers. Meer opties dus voor trainer Erik ten Hag.

Dick Sintentie van Het Parool liep zondag Joël Veltman tegen het lijf. “Het gaat goed met zijn knie die op 19 april, een paar etages lager dan waar we nu staan, plotseling in de kreukels lag. Wat heeft hij veel gemist de voorbije zes maanden: acht Europese wedstrijden waar de vonken van afspatten, vier overtuigende zeges in de Johan Cruijff Arena, het stadion dat zeker in topwedstrijden een onneembare veste aan het worden is.”

Veltman moest dit allemaal missen. “Dat duurt niet lang meer, zegt Veltman. In januari wil hij weer op het veld staan. Met zijn eigen collega’s. Hij slijt zijn dagen nu onder anderen met Dico Koppers, de oud-Ajacied die bij PEC Zwolle onder contract staat en herstelt van een achillespeesoperatie. Ze revalideren op het sportcentrum van de KNVB in Zeist. Veltman heeft er een huisje gehuurd, zodat geen kostbare reistijd verloren gaat.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer