‘Luis Suárez compleet overdonderd door Premier League-aanbieding’

Luis Suarez zou een sensationeel bod opzak hebben van een club uit de Premier League. Newcastle United zou héél ver willen gaan om de oud-Ajacied te verleiden tot een transfer. The Magpies staan er weliswaar niet om bekend om hoge transfersommen te betalen, zelfs 20 miljoen euro voor Feyenoorder Nicolai Jörgensen bleek al te veel geld, maar voor Suárez heeft men het veelvuldige over. Don Balón meldt dat er 80 miljoen euro beschikbaar is om deze droom mogelijk te maken.

Suárez zou zijn overdonderd door het aanbod van Newcastle United. Op dit moment zou hij nog 17 miljoen euro per jaar verdienen in Barcelona, maar Newcastle wil tot 21 miljoen euro gaan voor een periode van drie seizoenen. De aanvaller wil zelf het restant van het seizoen afwachten alvorens hij een definitieve beslissing neemt.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!