Ervaren Ajacied heeft boodschap voor PSV: ‘Paniek?’

Onlangs won PSV comfortabel met 3-0 van Ajax. De Eindhovenaren staan bovenaan in de competitie en hebben nog geen puntverlies geleden. Volgens Daley Blind moeten de Eindhovenaren echter niet gaan denken dat ze er al zijn.

In gesprek met De Telegraaf vertelt de international van het Nederlands elftal: “Vijf punten inhalen, is lastig, maar niet onmogelijk. PSV zal ongetwijfeld ook lastige wedstrijden krijgen en we treffen elkaar nog een keer. Het is nog niets om over in paniek te raken. We moeten vooral naar onszelf kijken.”

Zelf wordt Blind sinds kort gebruikt als verdedigende middenvelder door oefenmeester Erik ten Hag en die omzetting lijkt bijzonder positief uit te pakken. “Ik voel me comfortabel op deze plek. Dat is wel bekend ook, denk ik. Ik heb er vaak gespeeld. Maar de discussie waar ik het beste tot mijn recht kom, laat ik aan anderen over. Ik doe altijd mijn stinkende best.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!