‘David Neres kan voor Oranje gaan spelen’

David Neres de Braziliaanse vleugelflitser van Ajax zou in theorie voor het Nederlands Elftal zou gaan spelen.Hij is momenteel niet in beeld bij de bondscoach van de goddelijke kanaries.

De fans van de Goddelijke Kanaries zijn daar niet blij mee en vrezen dat oefenmeester Ronald Koeman van het Nederlands elftal binnenkort een balletje opgooit bij de rechtsvoor. In principe zou Neres zich natuurlijk kunnen laten naturaliseren tot Nederlander, om vervolgens voor Oranje te kiezen. In het verleden speelde de Ajacied wel negen interlands voor de beloften van de Seleçao, maar dat zegt niets.

De verwachting van de Braziliaanse supporters is natuurlijk ietwat vergezocht, maar op zich gebeurt het aan de lopende band dat voetballers met Braziliaans bloed voor andere landen uitkomen. Jorginho van Chelsea speelt voor het Italiaanse nationale team, waar Diego Costa voor Spanje uitkomt. In het verleden liet Neres wel al weten dat het zijn droom is om opgeroepen te worden voor zijn vaderland: “Ik heb ook nog maar weinig profwedstrijden gespeeld. Ik moet gewoon hard werken en goed blijven spelen. Dan kom ik er vanzelf.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer