BREAKING: ‘Officieel bod van 45 miljoen euro op David Neres’

De spelers van Ajax zijn erg populair op de hedendaagse transfermarkt. Zo ook David Neres. Naar verluidt is Borussia Dortmund bereid om 45 miljoen euro voor hem neer te tellen.

In de afgelopen zomer meldde de Bundesliga-grootmacht zich al in de Johan Cruijff ArenA met een officieel bod van 33 miljoen euro op de Braziliaanse aanvaller, maar dit werd gelijk terzijde geschoven door directeur spelerszaken Marc Overmars. Volgens BILD, dat meestal wel over betrouwbare informatie beschikt als het om de Duitse clubs gaat, gaat de oude werkgever van Peter Bosz het binnenkort proberen met 45 miljoen euro. Het is de vraag of Ajax een dergelijk bedrag voor Neres óók kan afwijzen.

De vleugelspits liet zich onlangs nog uit over de aanvankelijke aanbieding van Borussia: “Ik houd me pas met de interesse van andere clubs bezig als mijn zaakwaarnemer zegt dat Ajax wil onderhandelen. Natuurlijk heb ik wel over de interesse van Borussia Dortmund gelezen, maar er nooit over hoeven nadenken. Zo kon ik mijn focus volledig op Ajax houden. Maar het streelt je ego natuurlijk wel als een grote club zo veel geld voor je over zou hebben. Het is een teken dat ik op de goede weg ben.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer