AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Christian Eriksen heeft goed nieuws voor Ajax-fans

Voormalig Ajax-sterkhouder Christian Eriksen denkt dat zijn voormalige werkgever een mooi seizoen tegemoet gaat. Zo trappen de Amsterdammers woensdag af in de Champions League tegen AEK Athene en speelt hij met The Spurs tegen Internazionale.

In gesprek met ELF Voetbal Magazine zegt hij: “Ik heb al een aantal wedstrijden bekeken van ze. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik meer wedstrijden van Ajax zie. Ajax zit natuurlijk in mijn hart en dit seizoen beschikken zij over een fantastisch team. In een aantal wedstrijden speelden ze ook zeer mooi voetbal. Ik heb het gevoel dat Ajax dit seizoen wel eens heel ver kan komen in de Champions League…”

Zelf kijkt Eriksen overigens ook uit naar het miljardenbal: “Voor elke speler is het een genot om in de Champions League te mogen spelen. Elk jaar zijn de verwachtingen weer hooggespannen en dat is ook dit jaar niet anders. We spelen in een sterke groep en dat zie ik als een positief gegeven. Spelen tegen clubs als FC Barcelona, Internazionale en PSV betekent ook dat het zes leuke wedstrijden gaan worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.