BREAKING: ‘FC Barcelona luistert niet naar Ajax en biedt ongehoord bedrag’

Marc Overmars de tecnhisch directeur van Ajax liet al meerdere malen weten geen zaken te willen doen met clubs in de winterstop. Toch wil FC Barcelona een poging gaan ondernemen. Dit weet het medium Don Balon te melden.

Ze willen namelijk Frenkie de Jong al in de winterstop proberen binnen te halen. Men is als de dood dat de kersverse international van het Nederlands elftal toch kiest voor een club als Manchester City, Bayern München of erger nog… Real Madrid. En daarom gaat de grootmacht toch weer aandringen.

Een maandje geleden bracht Barça nog een bod van 30 miljoen euro uit op De Jong, maar dit werd totaal niet serieus genomen door Overmars. Ter vergelijking: de Premier League-topclub Tottenham Hotspur wilde al 50 miljoen euro betalen. Ajax wil zelf overigens ongeveer 80 miljoen euro verdienen met de verkoop van de spelmaker en dat zullen de Catalanen dus moeten betalen. Mogen we Don Balón geloven, dan zou dit zomaar eens kunnen gebeuren; een ongehoord bedrag voor een Eredivisie-club natuurlijk.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer