‘Marc Overmars vond miljoenenbod op Ajacied van Barcelona belachelijk’

Marc Overmars heeft deze transferperiode een bod van FC Barcelona weggelachen. De Catalanen wilden 30 miljoen euro betalen voor Frenkie de Jong en hem dan nog een jaartje in Amsterdam laten rijpen.

Overmars ervoer de poging van de Catalanen echter als belachelijk en wilde niet eens aan de onderhandelingstafel plaatsnemen. Hij maakte gelijk duidelijk: Frenkie speelt dit seizoen voor Ajax en in de toekomst dienen jullie terug te komen met een veel zwaardere zak met geld…

De Spaanse media weten dat de technische man van de Eredivisie-topclub ongeveer 80 miljoen euro wil verdienen met de verkoop van de kersverse international van het Nederlands elftal. Zo heel vergezocht is dit niet eens, want naast Barça hebben Real Madrid, Manchester United, Manchester City, Tottenham Hotspur, Bayern München en Paris Saint-Germain interesse in een deal.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer