‘Marc Overmars zorgde voor grote verbazing bij Europese topclubs’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax heeft deze zomer diverse grote Europese clubs in verbazing gebracht. Hij stelde zich sterk op en wilde zelfs niet naar sommige aanbiedingen luisteren van andere clubs.

Voetbal International schrijft op woensdag: “Juventus, Barcelona, Manchester City, Bayern München. Allemaal klopten ze bij Ajax aan, om te informeren naar de talenten. Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong waren het meest populair, maar ook Andre Onana, David Neres, Nicolás Tagliafico en Donny van de Beek stonden bij menig club op de radar. Ze werden echter stuk voor stuk de deur gewezen.”

Het blad gaat verder: “Zelfs Hakim Ziyech, die zich had ingesteld op een transfer en daarover ook afspraken had gemaakt met de clubleiding, bleef voor Ajax behouden. Een gouden greep, aangezien de Marokkaanse technicus in de maand augustus de ploeg bij de hand nam richting de groepsfase van de Champions League. De leiding slaagde erin de achterdeur dicht te houden en door de voordeur de gewenste versterkingen binnen te hengelen. Daarmee zorgden Van der Sar en Overmars, met steun van de raad van commissarissen met daarin Danny Blind als voetbalman, voor een stevig fundament. En werd de beoogde nieuwe koers richting gegeven.”

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer