BREAKING: ‘Ajax verkoopt populaire sterkhoudervoor 75 miljoen euro’

Dit seizoen lijkt in het teken te staan van de doorbraak van Frenkie de Jong. Hij heeft een basisplaats bij Ajax en ook bij Oranje lijkt hij al een zekerheidje te zijn. Er ligt een grote toekomst voor hem in het verschiet en dat is ook de clubs uit het buitenland opgevallen.

FC Barcelona en Tottenham Hotspur meldden zich in de afgelopen transferperiode bij Ajax met biedingen van 30 en 50 miljoen euro, maar directeur spelerszaken Marc Overmars was onvermurwbaar en gaf gelijk al aan dat De Jong in de Johan Cruijff ArenA zou blijven. Met betrekking tot de aankomende winterstop heeft hij hetzelfde standpunt, maar iedereen weet wel dat de kersverse international van het Nederlands elftal eigenlijk onhoudbaar is in de zomer van 2019.

Eerder werd er misschien gesproken over een vraagprijs van de Amsterdammers van 50 miljoen euro, maar Radio Catalunya weet dat De Jong alleen bij Ajax zal vertrekken voor 75 miljoen euro. Dat zou een transferrecord betekenen voor de Eredivisie-topclub, want dat staat nu nog op naam van Davinson Sánchez (42 miljoen euro naar de Spurs). Ondenkbaar is dit niet, want Barça, Real Madrid, Tottenham, Manchester City, Manchester United, Internazionale, Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund willen De Jong hebben.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer