‘FC Barcelona heeft duidelijke boodschap voor Ajax en Frenkie de Jong’

Frenkie de Jong is dit seizoen definitief doorgebroken in het profvoetbal. Gisteren was hij zelfs basisspeler bij Oranje in het met 2-1 verloren duel tegen Frankrijk. De Catalanen willen zo snel mogelijk een deal sluiten omtrent de gewilde middenvelder.

FC Barcelona had zich deze zomer al willen versterken met de kersverse Oranje-international. Er zou een bod zijn gedaan van 25 tot 30 miljoen euro, maar die poging van technisch directeur Eric Abidal werd door Ajax niet eens serieus genomen. In Amsterdam werd immers het standpunt gehanteerd dat alleen Hakim Ziyech nog mocht vertrekken.

Volgens El Mundo Deportivo dacht Barcelona na de transfer van Justin Kluivert aan een soortgelijk bedrag genoeg te hebben. Dat bleek ten onrechte. Later werd gespeculeerd over een transfer ter waarde van 50 miljoen euro, maar Ajax speelde geen blufpoker. Pas voor volgend jaar zomer wil directeur voetbalzaken Marc Overmars weer luisteren naar miljoenenaanbiedingen voor basisspelers.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer