Voormalig Ajacied en Oranje-international zet punt achter zijn carriere

Voormalig Ajax-speler en Oranje-international Hedwiges Maduro heeft zijn schoenen aan de wilgen gehangen. De achttienvoudig Oranje-international kijkt dankbaar en trots terug op zijn loopbaan.

“Als voetballer heb ik er altijd alles aan gedaan om het maximale eruit te halen. Voor minder dan honderd procent hoeft het van mij niet”, laat Maduro weten in een verklaring. De controleur had diverse opties, maar hij was er vrij snel uit. “Ik ben een persoon die keuzes maakt op gevoel. In het laatste seizoen voor Omonia Nicosia putte ik uiteindelijk meer voldoening uit het coachen van mijn teamgenoten, dan uit mijn eigen spel. Dat was voor mij een duidelijk signaal.”

Maduro kwam gedurende zijn loopbaan uit voor Ajax, Valencia, Sevilla, PAOK, FC Groningen en Omonia Nicosia. Over zijn hoogtepunt hoeft hij niet lang na te denken. “Debuteren voor Oranje onder leiding van Marco van Basten tijdens het WK-kwalificatieduel tegen RoemeniĆ« in 2005. Dit is niet voor iedereen weggelegd.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer