BREAKING: ‘FC Barcelona en Ajax bereiken akkoord over transfer Frenkie de Jong’

Ajax en FC Barcelona hebben volgens het medium Sport een akkoord bereikt over de transfer van Frenkie de Jong. Mochten de Amsterdammers de Champions League halen dan is dit in 2019. Mochten ze in de voorronde stranden dan is dit per direct.

Op dinsdagavond speelde Ajax met 2-2 gelijk tegen Standard Luik, waardoor het zich best een aardige uitgangspositie verschafte voor de return in Amsterdam. Wordt die gewonnen, dan neemt de ploeg van oefenmeester Erik ten Hag het in de laatste voorronde op tegen de winnaar van het duel tussen Slavia Praag en Dinamo Kiev.

Wordt de Eredivisie-topclub onverhoopt toch nog uitgeschakeld, dan gaat De Jong dus per direct naar het Camp Nou-stadion, aldus de bovengenoemde krant. Het is onduidelijk hoeveel de werkgever van onder meer Lionel Messi en Luis Suárez in dat geval voor zijn aanwinst betaalt. Eerder berichtte men over een bod van 50 miljoen euro, wat een record zou betekenen voor zowel Ajax als de gehele Nederlandse competitie.

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer