‘FC Barcelona biedt Ajax meerdere spelers aan in ruil voor pareltje’

FC Barcelona wil zich al een tijdje gaan versterken met Ajax-speler Frenkie de Jong maar de Amsterdammers willen hem niet laten gaan. Daarom gaat Barca het nu proberen met enkele spelers. Ze ze zetten in op een ruildeal.

Naar verluidt schat directeur spelerszaken Marc Overmars de transferwaarde van de hierboven genoemde middenvelder op 50 miljoen euro, maar volgens de Spaanse roddelmedia is de werkgever van Lionel Messi en Luis Suárez bereid om de deal te spekken. Munir El Haddadi stond in het verleden in de belangstelling van Ajax en zou naar de Johan Cruijff ArenA gestuurd kunnen worden, evenals Sergi Samper.

Bovendien heeft Barcelona vernomen dat de nummer twee van de Eredivisie van het afgelopen seizoen nog wel een centrumverdediger kan gebruiken… en wat dat betreft komt de naam van Marlon (een 22-jarige Braziliaanse verdediger die in de zomer van 2017 van Fluminense naar Camp Nou transfereerde) om de hoek kijken. Yerry Mina wordt overigens niet genoemd.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer