‘Doelman André Onana gaat mogelijk droomtransfer maken’

Andre Onana kan deze zomer een mooie stap maken. Zelf staat hij ook open voor een vertrek uit de Johan Cruijff ArenA.

Verschillende media uit het Afrikaanse thuisland van de doelverdediger melden namelijk dat er achter de schermen flink gehengeld wordt naar de diensten van Onana. Olympique Marseille, Paris Saint-Germain en Bayern München zouden een balletje opgegooid hebben bij zijn zaakwaarnemer, maar het is niet bekend of die grootmachten ook daadwerkelijk concreet geïnteresseerd zijn in zijn diensten.

Mogelijk vormt de keeper gewoonweg een te dure optie voor de genoemde clubs. Onana kan wel willen vertrekken uit Amsterdam, hij heeft nog een contract tot medio 2021 en dat betekent dat Ajax voor hem kan vragen wat het wil. Overigens ziet het ernaar uit dat Paris Saint-Germain in ieder geval een nieuwe sluitpost heeft gevonden: volgens Sky Italia gaat Gianluigi Buffon zeer binnenkort zijn handtekening zetten onder een tweejarig contract bij de landskampioen van de Ligue 1.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer