‘FC Barcelona neemt beslissing over transfer van Matthijs de Ligt’

Ajax-speler Matthijs de Ligt staat al geruime tijd in de belangstelling van de Catalaanse grootmacht FC Barcelona. Volgens de media Sport en El Mundo Deportivo hebben de Catalanen nu echter een belangrijke beslissing genomen.

Eerder repte men nog van een aanbieding van meer dan 40 miljoen euro in de aankomende wintertransferperiode, maar het ziet ernaar uit dat de Primera División-grootmacht hier toch maar van afziet. De werkgever van o.a oud-Ajacied Luis Suárez richt al zijn pijlen op een deal met Liverpool voor Philippe Coutinho, die vermoedelijk ongeveer 150 miljoen euro kost. Er blijft geen budget over om zaken te doen met Ajax…

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer