‘Ajax stelt vraagprijs voor Hakim Ziyech vast op 15 miljoen euro’

Hakim Ziyech zou niet meer op zijn plaats zijn bij Ajax. De middenvelder werd in de vorige wedstrijd van zijn club uitgefloten door zijn eigen fans en hier zou hij niet blij mee zijn geweest. Diverse Marokkaanse media weten nu te melden dat Ajax een vraagprijs van 15 miljoen euro voor hem heeft vastgesteld.

Eerder had men het nog over 25 tot 35 miljoen euro, maar volgens de Marokkanen vraagt Ajax dus maar de helft daarvan. Mocht dit kloppen, dan willen de Amsterdammers hun sterspeler wel heel erg graag kwijt.

Het is algemeen bekend dat Ziyech niet zo goed overweg kan met oefenmeester Marcel Keizer van Ajax. In het recente verleden liet de voetballer dit al doorschemeren, toen hij zei dat hij een betere relatie onderhield met Peter Bosz, die in de zomerstop de overstap naar Borussia Dortmund maakte. Olympique Marseille zou vooralsnog de enige geïnteresseerde zijn in de diensten van Ziyech, wat weer haaks staat op het verhaal dat hij ‘maar’ 15 miljoen zou kosten.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer