AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij speelt alleen maar bij Ajax voor het geld’

Davinson Sanchez maakt dit seizoen grote indruk bij Ajax. De Amsterdammers hopen nog lang van hem te genieten maar een transfer dreigt. Voormalig teammanager van Ajax, David Endt, zegt dat de Amsterdammers niet hoeven te rekenen op enige mate van clubliefde.

Sánchez voetbalt volgens de voormalige teammanager van de Amsterdammers namelijk alleen maar in de Johan Cruijff ArenA voor de poen. “Hij heeft geen andere binding met Ajax dan het geld dat hij er verdient”, zegt Endt bij Studio Voetbal. “Dat is legitiem, maar er is ook een groep jongens die misschien wel zoiets heeft van: we kunnen nog een keer kampioen worden en iets laten zien in de Champions League.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.