AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-speler in gesprek met twee geinteresseerde clubs’

Diederik Boer wil aan het eind van zijn carriere nog ergens als eerste doelman onder de lat staan. Daarom is hij nu opzoek naar een nieuwe werkgever. Naar verluidt is hij al in gesprek met twee geinteresseerde clubs.

Hij kwam niet tot veel wedstrijden, maar genoot wel in de hoofdstad. “De rolverdeling was heel duidelijk afgesproken; een eerste en een tweede keeper. Nu willen ze het anders doen, met twee ‘eerste keepers’ die met elkaar de concurrentie aangaan. Ik pas niet in dat plaatje, maar dat is prima”, vertelt Boer aan Omroep Flevoland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.