AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Frank de Boer genoemd als nieuwe trainer van Club Brugge’

Frank de Boer zou zijn carriere kunnen voortzetten in de Belgische competitie. Club Brugge zou namelijk geinteresseerd in hem zijn. Dit weet het medium La Dernière Heure te melden. Momenteel staat Michel Preud’homme aan het roer.

De voormalige verdediger is echter niet de nummer één bij Club Brugge. De Belgen zouden namelijk het allerliefst aan de slag willen gaan met Francky Dury. Pas als deze oefenmeester afzegt, dan komt De Boer in beeld. De oud-Ajacied is overigens ook al meermaals in verband gebracht met Premier League-clubs. Het ging daarbij eigenlijk nooit om de absolute top.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.