AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Sevilla meldt zich bij Ajax voor vleugelaanvaller’

Het Spaanse Sevilla heeft haar pijlen gericht op Amin Younes. Dit weet het medium BILD vandaag te melden. De vleugelaanvaller van Ajax maakt dit seizoen grote indruk en dan vooral in de Europa League.

Younes heeft nog een contract voor één jaar in Amsterdam en kan dus een goedkope optie vormen voor de belangstellenden, maar Ajax heeft wel een optie om zijn verbintenis met een jaar te verlengen. De Duitser heeft dit seizoen een paar keer uitstekend gepresteerd in de Europa League en daarom zijn er nu best een aantal clubs die hem graag over willen nemen, met Sevilla al frontrunner dus.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.