AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘RB Leipzig heeft vier Ajacieden op haar lijstje’

Het succes van Ajax in de Europa League gaat spelers kosten. Het Duitse RB Leipzig dat dit seizoen tweede werd in de Bundesliga heeft maar liefst vier Ajax-spelers in het vizier. Het zou gaan om Kasper Dolberg, Bertrand Traoré, Amin Younes en Matthijs de Ligt. Dit weet het medium BILD te melden.

Daarbij beseft men zich al te goed dat de eerste naam zeer waarschijnlijk onhaalbaar is. De nog maar negentienjarige Dolberg liet dit seizoen een fantastische indruk achter. Het is afwachten of het ook daadwerkelijk tot een transfer gaat komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.