AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

MILJOENEN: ‘Davinson Sanchez is nu al onhoudbaar voor Ajax’

Davinson Sanchez is hot op de transfermarkt. De verdediger van Ajax maakt dit seizoen grote indruk op alles en iedereen en ook de grote Europese clubs hebben een oogje op hem. Hij lijkt volgens het medium Voetbal International nu al onhoudbaar te zijn voor de Amsterdammers.

Het blad rept van interesse van clubs als FC Barcelona, Bayern München en Chelsea. Waarbij de Blues volgens Spaanse informatie zelfs veertig miljoen euro over zouden hebben voor de international van Colombia, vijftien miljoen euro meer dan de andere twee geïnteresseerden. Sánchez zelf blijft er rustig onder. “Ajax staat in Zuid-Amerika bekend als de poort naar een mooie carrière in Europa. Ik ben hier pas, wil nog van grote waarde zijn voor de club, alvorens de volgende stap te maken. Tja, Barcelona … Dat zo’n club met je in verband wordt gebracht, voelt als een grote eer. Toch hou ik me er verder totaal niet mee bezig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.