AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Tip voor Davinson Sanchez: ‘Blijf nog twee jaar bij Ajax en topclubs voor het uitkiezen’

Scout Piet de Visser vind dat Davinson Sanchez Ajax niet na een seizoen moet gaan verruilen voor een andere club. Hij ziet in de verdediger een grote speler voor in de toekomst maar voorlopig doet hij het er het beste aan om in Amsterdam te blijven.

“Sánchez heeft soms nog onervaren momenten”, zegt De Visser, scout van Chelsea, bij de NOS. “Tegen Lyon speelde hij ijzersterk, maar het had ook zomaar gekund dat Lyon door een actie van Sánchez de 4-1 had gemaakt. Sánchez rende bij een 3-1 stand naar voren, ging niet snel genoeg terug, waardoor er bijna een grote kans ontstond voor Lyon. Als ze hadden gescoord was het een blunder van Sánchez geweest.”

“Waarom zou je naar een club als Everton gaan, als je daar geen Champions League kan spelen? En bij een topclub is de kans groot dat hij op de bank belandt. Dat zou eeuwig zonde zijn. Een hard gelag. Ik weet hoe de voetballerij werkt – ik ben niet naïef – maar ik adviseer: blijf bij Ajax. Dan kan je na één of twee jaar de topclubs uitkiezen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.