AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Prijs van Davinson Sanchez kan oplopen tot 40 miljoen euro

De kans is groot dat de aanwezigheid van Davinson Sanchez bij Ajax tot een kleine tijd beperkt blijft. De robuuste verdediger van Ajax kan terug kijken op een prima seizoen en werd zelfs bekroond tot Ajacied van het jaar. Hij werd aan het begin van het seizoen voor vijf miljoen euro gehaald en is nu een veelvoud van dat bedrag waard.

Volgens El Mundo Deportivo heeft de directeur spelerszaken inmiddels begrepen dat hij minimaal het vijfvoudige daarvan kan vangen voor zijn goudmijn. Onlangs zou Overmars in Barcelona hebben gesproken met vertegenwoordigers van de Catalaanse grootmacht en daarbij een vraagprijs van 25 miljoen euro laten vallen. Mocht Bayern München, Chelsea, Paris Saint-Germain of een van de andere topploegen de belangstelling ook concreet maken, dan loopt die vraagprijs mogelijk op tot veertig miljoen, zo schrijft de krant.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.