AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Everton wil 25 miljoen neertellen voor Davy Klaassen’

Het Everton van trainer Ronald Koeman is bereid om 25 miljoen euro te betalen voor Davy Klaassen. Dit weet de Telegraaf vandaag te melden. Hij zou daar de opvolger moeten worden van Ross Barkley die weigert zijn contract te verlengen bij The Toffees. Naar verluidt verlangd Ajax meer dan 25 miljoen voor de 24-jarige international.

Hoeveel miljoenen Klaassen gaat opbrengen, hangt af van hoeveel clubs zich werkelijk voor hem melden. Op het moment dat er meer dan één gegadigde is, heeft dat een gunstig effect op de transferprijs. Het bezoek van Koeman aan de ArenA bij de galavoorstelling van Ajax tegen Olympique Lyon heeft meer clubs in Engeland wakker geschud.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.