AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Peter Bosz brengt fantastisch nieuws aan het Ajax-publiek

De komst van Peter Bosz is een schot in de roos geweest. De Amsterdammers staan zelfs met één been in de finale van de Europa League. Wie had dat ooit kunnnen bedenken aan het begin van het seizoen toen de aanpassing nog stroef verliep. Toch denkt Bosz dat het grote oogsten pas volgend seizoen gaat gebeuren.

In een gesprek met de Telegraaf zegt hij: ‘Komend seizoen moet het echte oogsten beginnen’. “Het grootste gedeelte van de spelers zal blijven. Daar ga ik vanuit. Wat volgend seizoen dan scheelt, is dat ze de filosofie achter de manier van spelen kennen, waardoor we meteen op de details kunnen gaan zitten. Terwijl ik nu in het begin alleen met de grote zaken ben bezig geweest”, aldus Bosz.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.