AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Duitsers zien het Ajax van vroeger terug’

Amin Younes heeft met Ajax indruk gemaakt in zijn thuisland Duitsland. De Amsterdammers wonnen in de kwartfinale op een fraaie manier van Schalke 04. De vleugelflitser krijgt vanuit eigen land steeds meer waardering voor zijn prestaties.

“Ik trof afgelopen weekeinde veel mensen in Duitsland die zeiden: ‘we zagen weer het Ajax van vroeger: met snelheid, dribbels en aanvalsspel.’. Iedereen kent Ajax”, aldus de aanvaller tegenover De Volkskrant. Toch beleeft Younes momenteel niet zijn beste jaar als je kijkt naar zijn statistieken. Hij scoorde in alle competities bij elkaar pas zes keer. “Ik heb ook wat pech gehad dit seizoen, met schoten tegen paal en lat.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.