AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Overmars doet Kenny Tete geen nieuw voorstel, speler wil vertrekken’

Kenny Tete wil aan het eind van het seizoen vertrekken bij Ajax. De Amsterdammers doen hem ook geen nieuw contractvoorstel omdat hij helemaal geen intentie heeft om te verlengen. Dit heeft Marc Overmars bevestigt tegenover Fox Sports.

Tete heeft nog een eenjarig contract bij Ajax en komt onder Peter Bosz weinig aan spelen toe. “Ik heb signalen ontvangen dat hij hier geen toekomst meer ziet en dat hij graag ergens anders wil spelen. Dat heb ik meerdere malen te horen gekregen”, zegt Overmars, die de gedachte wel kan begrijpen. “Hij is buiten de eerste elf gevallen en dat is heel jammer voor hem. Hij wil voetballen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.