AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Engelse media noemen deze Ajacied ‘a serious baller’

Ajax maakte gisteren grote indruk door Schalke met speels gemak te verslaan. Justin Kluivert was één van de uitblinkers van de Amsterdammers en dat is ook de Engelse media opgevallen. Het medium The Mirror noemt hem vandaag ‘a serious balller’.

Het medium schrijft over hem: “Het wordt voor hem een hele klus om de prestaties van zijn vader te evenaren, maar na donderdagavond geloven wij dat dat nog kan lukken ook. Alle ingrediënten zijn er in ieder geval. Kluivert is snel en ongelooflijk sterk in de een-tegen-eensituaties. Verlaat Traoré de spitspositie, dan weet hij de ruimte in het midden te vinden. Wát een gevoel, en Ajax is een perfecte club voor hem om zich verder te ontwikkelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.