AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Davinson Sanchez: ‘Eerst belangrijk voor Ajax worden, dan volgende stap’

Het ziet ernaar uit dat Ajax de komende tijd nog verzekerd is van de diensten van verdediger Davinson Sanchez. Dit zegt hij in een uitgebreid intervieuw met Voetbal International.

Met een vertrek is hij naar eigen zeggen helemaal niet bezig. ‘Ajax staat in Zuid-Amerika bekend als de poort naar een mooie carrière in Europa. Ik ben hier pas net, wil nog van grote waarde zijn voor de club, alvorens de volgende stap te maken.’

Sanchez zou op de voet worden gevolgd door FC Barcelona.’Tsja, Barcelona. Dat zo’n club met je in verband wordt gebracht, dat voelt als een grote eer. Toch houd ik me er verder totaal niet mee bezig. Ajax staat voorop, helemaal in deze drukke weken. We zijn nog in twee competities actief en daarin wil ik prijzen winnen. Met Atlético Nacional heb ik vorig jaar nog mogen ervaren hoe mooi dat is, en die honger is nog lang niet gestild. En daarna volgt een zomerstop. Even niet voetballen, ik ben bijna vergeten hoe dat voelt.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.