AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Chelsea, Arsenal en Manchester United melden zich voor Matthijs de Ligt’

Matthijs de Ligt kan al op een zeer jonge leeftijd een stap naar een topclub maken. Volgens het Engelse medium The People willen Manchester United, Chelsea en Arsenal hem aan het eind van het seizoen overnemen van Ajax.

Ook het Everton zou concreet zijn voor de pas 17-jarige centrumverdediger. Barry Hulshoff, de begeleider van De Ligt, vertelde onlangs nog: “De meeste spelers maken elk jaar een stap voorwaarts, maar Matthijs maakt elk half jaar een stap. Maar we willen niet te veel zwaaien met de worst die er is. Real Madrid, Juventus? Allemaal nicht im frage. Hij moet zich eerst nog meer verbeteren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.