AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ronald Koeman haalt Ajacied naar Everton’

Ronald Koeman denkt erover na om Bertrand Traore volgend seizoen naar Everton te halen. Dit weten diverse Italiaanse media vandaag te melden.

De aanvaller is momenteel te bewonderen in de Amsterdam ArenA, maar hij is natuurlijk nog altijd eigendom van de Premier League-topclub Chelsea. Op Stamford Bridge lijkt hij echter weinig toekomst te hebben, door de aanwezigheid van onder meer Diego Costa. De algemene verwachting is dat Chelsea hem op de transferlijst zal plaatsen en bij Calciomercato denkt men dus dat Everton vervolgens aan het langste eind zal trekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.