AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Huntelaar: ‘Er bijzonder om terug te keren in de Amsterdam ArenA’

Klaas-Jan Huntelaar speelt met zijn Schalke in de kwartfinales van de Europa League tegen Ajax. Iets waar de goaltjesdief naar uitkijkt.

‘Het is heel bijzonder om terug te keren in de Amsterdam ArenA. Ik heb drie jaar bij Ajax gespeeld en bewaar daar mooie herinneringen aan. Aan de ene kant vind ik het heel leuk. Maar meestal vind ik het niet zo lekker om tegen een oude club te spelen.’ Of ik nog terugkeer bij Ajax? ‘Ik ben alleen met de wedstrijden van Schalke bezig, niet met volgend seizoen. Ik zie wel wat er in de toekomst gebeurt.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.