AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Chelsea mengt zich in de strijd om felbegeerd Ajax-talent’

Chelsea heeft zich in de strijd gemengd om Daishawn Redan. Dit weet The Daily Mirror vandaag te melden. De Londense grootmacht denkt een goede kans te maken om hem over te nemen van Ajax. Redan is een zestienjarige spits.

Naast Chelsea hebben ook Manchester City, Manchester United, Paris-Saint Germain en RB Leipzig interesse in Redan (16). Naar verluidt had de Duitse club de beste papieren om Redan in te lijven, maar van een deal lijkt echter nog geen sprake. Chelsea heeft er echter vertrouwen in dat het de concurrentie kan verslaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.