AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘David Neres wilde liever naar Premier League, Primera Division, of Serie A’

Ajax trok deze winter David Neres aan voor maar liefst twaalf miljoen euro exclusief bonussen. Toch stond de club uit Amsterdam niet bovenaan zijn lijstje. Volgens de Telegraaf had hij liever zijn carriere in een ander land voortgezet dan Nederland.

“Natuurlijk droom je als Braziliaanse jongen van de Premier League, Primera Division, Serie A of Bundesliga. Maar toen Ajax kwam, realiseerde ik me dat dit ook een heel grote club is. Een ideale tussenstap op weg naar de Europese top”, vertelde Neres.

Nu hij bij Ajax speelt is hij blij voor alle moeite die club heeft gedaan om hem te kunnen overnemen van Sao Paulo. “Ik ben blij dat de club zo veel moeite heeft gedaan om me aan te trekken. Dat was lastig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.