AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax heeft concrete interesse in Nikola Milenkovic’

Ajax heeft de negentienjarige Servische verdediger Nikola Milenkovic in het vizier. Technisch directeur van de Amsterdammers Marc Overmars zou hem graag naar de ArenA willen halen. Dit weet het medium Tuttomercatoweb te melden.

Hij staat onder contract bij Partizan Belgrado. Er zou al vaak contact geweest zijn tussen de vertegenwoordigers van Milenkovic en de club uit de Italiaanse kunststad Florence. Daarbij maakt men wel melding van het feit dat Fiorentina op moet schieten, niet alleen omdat Ajax zich ermee is gaan bemoeien, maar ook omdat Juventus onder de indruk is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.