AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajacied werd benaderd door alle Europese topclubs’

Matthijs de Ligt maakt ondanks zijn jeugdige leeftijd van zeventien jaar indruk bij Ajax. Hij staat nu al zijn mannetje als centrale verdediger in de Eredivisie. Twee jaar geleden werd hij nog benaderd door vrijwel elke Europese topclub. Dat weet Voetbal International te melden.

“Als het aan de grote Europese clubs lag, had De Ligt nooit in het eerste van Ajax gespeeld. Net als meer Nederlandse talenten die opvallen bij de nationale jeugdteams werd De Ligt op vijftienjarige leeftijd benaderd door ongeveer alle buitenlandse topclubs, op de Italiaanse ploegen na. Maar De Ligt, opgegroeid in Abcoude onder de rook van De Arena, heeft zichzelf andere doelen gesteld: het eerste elftal van Ajax halen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.