AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Peter Bosz: ‘Ik had niet om Hakim Ziyech gevraagd’

Ajax nam aan het begin van dit seizoen Hakim Ziyech over van FC Twente. Dit was niet op het verzoek van trainer Peter Bosz. Dit zei de oefenmeester in het programma Studio Voetbal. ‘We hadden al veel middenvelders in de selectie’.

De middenvelder is nu al uitgegroeid tot één van de sleutelspelers van de Amsterdammers. “Of ik om Ziyech heb gevraagd? Nee. Wij hadden al veel middenvelders. Dan moest er één afvallen”, geeft Bosz toe bij Studio Voetbal. Uiteindelijk zijn ze in Amsterdam allemaal dolblij met Ziyech, zeker aangezien Riechedly Bazoer en Nemanja Gudelj naar respectievelijk VfL Wolfsburg en Tianjin Teda.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.