AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Liverpool meldt zich in Amsterdam om met Ajacied te praten’

Liverpool draait de laatste tijd dramatisch en nu is de kans ook nog groot dat sterspeler Phillipe Coutinho aan het eind van het seizoen gaat vertrekken. Mocht hij daadwerkelijk vertrekken dan is Hakom Ziyech in beeld om hem op te volgen. Dit weet de website 90min te melden.

Het bovenstaande medium schrijft dat er momenteel vertegenwoordigers van Liverpool in onze hoofdstad zijn om te praten met spelmaker Hakim Ziyech van Ajax. De Engelsen zijn niet de enige geïnteresseerde club, want ook het Franse Olympique Marseille wordt al tijden gelinkt aan de Nederlandse Marokkaan. Naar verluidt heeft Ziyech een transferclausule in zijn contract staan van maar liefst zestig miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.