AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

MILJARDAIR: ‘Meer dan 30 miljoen over voor deze Ajacied’

Deze transferperiode raakte Ajax al twee middenvelders kwijt en dat lijkt door te gaan in de zomer. Davy Klaassen en Hakim Ziyech staan dan namelijk voor een vertrek bij de Amsterdammers. Napoli is in de race voor Klaassen en Olympique Marseille voor Ziyech.

Eerder werd bekend dat Ajax ten volle wil profiteren van een verkoop van Ziyech. Naar verluidt zouden ze een bedrag van 60 miljoen willen innen voor hem. Dat staat in een clausule in zijn contract , maar dat willen de Fransen niet betalen. Toch is het goed mogelijk dat Marseille een megabod neer zal leggen bij directeur voetbalzaken Marc Overmars, aldus het medium Libe. Dan zouden we moeten denken aan een bedrag van méér dan dertig miljoen euro.

De website meldt dat Ajax ‘ten volle wil profiteren’ van een eventuele verkoop van spelmaker Ziyech. Marseille heeft zich naar verluidt in de winter al gemeld in Amsterdam, maar toen kon men niet tot een akkoord komen (en Ziyech mocht überhaupt niet transfereren, door de regels van de UEFA). Ook de Premier League-topclub Liverpool zou echter wel oren hebben naar een samenwerking met de Ajacied, die in een eerder stadium een nieuwe transfer niet wilde uitsluiten. Marseille is sinds kort eigendom van de miljardair Frank McCourt, die Dimitri Payet al haalde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.