AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-scout Veldmate: ‘David Neres zal tijd nodig hebben’

Ajax taste diep in de buidel om zich te verzekeren met de diensten van David Neres. Maar liefst twaalf miljoen euro hadden de Amsterdammers over voor het pareltje uit Brazilie. Henk Veldmate, hoofdscouting van Ajax zegt dat het publiek niet direct vuurwerk moet verwachten.

“David Neres is een echte vleugelspeler. Geen klassieke rechtsbuiten, maar wel eentje die met vrijheid moet spelen om zijn acties te maken”, vertelt Veldmate in de nieuwe Voetbal International.

Volgens Veldmate heeft Neres ‘het vermogen om uit het niets iets te creëren’, al zal de speler dat mogelijk niet meteen laten zien. “Natuurlijk zal hij tijd nodig hebben om te acclimatiseren, de ene past zich net iets makkelijker aan dan de ander. Met een contract voor vierenhalf jaar is die tijd ook aanwezig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.