AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Amin Younes: ‘Deze week voelde ik al dat ik ging scoren’

Amin Younes voelde van de week al dat hij ging scoren voor Ajax. Tegenover de Telegraaf liet hij weten dat zijn doelpunt niet uit de lucht kwam vallen.

‘Deze week voelde ik al dat mijn eerste competitiedoelpunt eraan zat te komen.’ Hij had veel steun gehad aan Dennis Bergkamp. “Ook aan de hoofdtrainer en zijn assistenten Hendrie Krüzen en Hennie Spijkerman. Maar met Dennis heb ik deze week extra gewerkt. En het is geen toeval dat ik nu scoor. Ik schoot eerder in de wedstrijd al tegen de lat en hoorde in mijn gedachten iedereen al zeggen: hij scoort weer niet. Maar zo’n schot, hè… Dat dit er niet ingaat, scheelt zo’n stukje.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.